Har du lyst til at være med til at gøre en forskel for udsatte medmennesker, samtidig med at du er en del af et fællesskab i en genbrugsbutik? Så er det måske lige noget for dig at være frivillig medarbejder i en af Kirkens Korshærs genbrugsbutikker.

Uden det arbejde som bliver gjort i butikkerne, ville vi have svært ved at drive det sociale hjælpearbejde, som vi gør. Overskuddet går dels til Kirkens Korshær men også til det lokale arbejde i værestederne og familiearbejdet.

Hvis du har lyst og overskud til at arbejde i en genbrugsbutik og have kontakt til mange forskellige mennesker, så mangler vi altid folk.

Arbejdsopgaverne er meget forskellige og alsidige, så vi kan helt sikkert også finde en opgave, som passer lige netop DIG!

Det er en fordel, hvis du har erfaring med kundebetjening, men det er ingen betingelse. Kirkens Korshær tilbyder forskellige medarbejderkurser, som du er meget velkommen til at deltage i, hvis du har lyst.

Dine opgaver som ekspedient er

• At du er smilende og imødekommende over for vores kunder
  • At du modtager genbrugsting. Varerne prissættes og udstilles i butikken.
  • At du kan tage en halvdagsvagt ca. 3-4 timer om ugen. Du er også velkommen til at tage flere vagter.
  • At du som ekspedient også kan være med i de forskellige butiksudvalg.

Som frivillig kan du forvente

• At være en del af et fællesskab, hvor respekt, dialog og forståelse er i fokus.
  • At du selv er med til at bestemme hvilke vagter, der passer bedst i din kalender.
  • At du modtager indbydelser til vores arrangementer: Udflugter, julefrokost, frivilligfest, årsmøde og meget mere.
  • At du får gratis kaffe og the.