Støt vores arbejde

Du kan støtte vores arbejde for socialt udsatte på mange måder. Alle bidrag gør en forskel. Tak for hver en gave, stor som lille. Du kan også bidrage med din tid, din erfaring og din arbejdskraft ved at arbejde som frivillig.

Læs herunder om mulighederne for at være med til at gøre en positiv forskel.

Du kan støtte os økonomisk

1. Du kan give os en gave gennem indbetaling i bank (Reg.nr: 9108 – Kontonr: 0002335484). Alle bidrag op til 14.500 kr. pr. år giver fuldt fradrag på årsopgørelsen. Ægtefæller kan hver for sig få højeste fradrag. Der er ikke længere et mindstebeløb, der skal gives for at opnå fradrag. Husk at oplyse dit CPR-nummer, hvis du ønsker fradrag for dit bidrag. (Find information om lovgivningen ved at trykke her).
  2. Der er også mulighed for at støtte os med dit bidrag via Mobile Pay på tlf. 25 53 45 50.
  3. Hvis man har mulighed for det, kan man også aftale med Kirkens Korshær at lave et fast gavebrev. Her er der ingen begrænsninger i skattefradraget. Gavebrevet er gældende i mindst 10 år og laves i samarbejde med hovedkontoret i København. Hvis man ønsker, at pengene anvendes i Herning, skal dette oplyses.
  4. Din virksomhed eller organisation kan støtte os med donationer, gaver og/eller bidrag. Alle bidrag er til brug for arrangementer for brugere, til basarer eller i forbindelse med jul.
  5. Du kan også oprette et testamente til Kirkens Korshær i Herning. Korshæren skal ikke betale afgift af testamentariske gaver. Kontakt os gerne på telefon 25 53 45 50 for nærmere information.

Du kan blive frivillig

Du kan give din tid, din erfaring og din arbejdskraft ved at arbejde som frivillig i en genbrugsbutik eller i et af vores to væresteder/familiearbejdets mødested. Du kan hjælpe med madlavning og i forbindelse med indsamlinger. Vi har også brug for frivillige til kontorarbejde, PR, kommunikation og fundraising. Find mere information her.

Du kan handle i vores genbrugsbutikker

Du er altid velkommen til at handle i en af vores mange genbrugsbutikker. Find mere information om vores butikker her.

Du kan donere dine genbrugseffekter

Har du nogle ting, du vil give til Kirkens Korshær, så afhenter vi dem ganske gratis. Dog tillader vi os at tage et gebyr, hvis vi i forbindelse med fraflytning skal tømme en bolig fuldstændigt. Vi modtager gerne ting, som vi mener, vi kan give til vores brugere eller sælge i vores genbrugsbutikker. Møbler, antikviteter, bøger, tøj, køkkenting, malerier m.m. Genbrug afhentes efter forudgående aftale med Kirkens Korshær på telefon 97 22 09 36. Find mere information om afhentning her.